Zenergise Massage Amstelveen -

Massages

 

Ontspanningsmassage

 
Een ontspanningsmassage is een lichaamsmassage waarbij de masseur het weefsel kneedt en wrijft door middel van speciale massagegrepen, te weten knedingen, kloppingen, strijkingen, schuddingen, vibraties en frictioneren.
Een ontspanningsmassage is gericht op het ontspannen en activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van lymfevocht.
 
Een ontspanningsmassage bevordert de lichamelijke en geestelijke gesteldheid en geeft bij spierklachten in bijvoorbeeld de nek of de rug direct verlichting.
 

Sportmassage


Wanneer er regelmatig gesport wordt, kunnen de spieren behoorlijk belast worden. Een sportmassage bevordert de doorbloeding van de spieren en de afvoer van afvalstoffen uit de spieren waardoor spierpijn voorkomen kan worden. Het lichaam kan zich hierdoor sneller herstellen. Kijk onder het kopje "vergoedingen" voor meer informatie.
 

Stoelmassage

 
Zenergise Massage verzorgt stoelmassages op kantoor, evenementen, beurzen en congressen. Wij komen naar uw locatie met een massagestoel voor een professionele massage van 20 minuten per persoon. Langer is natuurlijk ook mogelijk.
 
Shiatsu stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage. Het wordt gegeven op een massagestoel en over de kleding heen. Het is een massage waarin hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen worden behandeld. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt. Het werkt ontspannend en activerend.
 
Bedrijfsmassage past in een modern personeelsbeleid. Een regelmatige massage voorkomt stress, RSI en aanverwante klachten. Na een massage voelt men zich weer fit en energiek. De productiviteit gaat omhoog en het ziekteverzuim daalt. De investering verdient zichzelf terug. Bovendien zijn er ook aanzienlijke fiscale voordelen; de kosten worden onder bepaalde voorwaarden als bedrijfskosten aangemerkt en de BTW mag worden verrekend.
 

Kinesio Taping

 
Bij kinesio taping wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam. De speciale tape activeert het zenuwstelsel en het algemeen circulatiesysteem. De tape kan dagenlang blijven zitten en hierdoor kan het herstel van het lichaam dus continu plaatsvinden. Kinesio taping is heilzaam bij overbelasting, schouder- en rugklachten, tennisarm etc.